Merk en Productpresentaties

  • Gegarandeerd in de spotlights

    Productpresentaties - Merkpresentaties | Wijbenga Productpresentaties
  • We luisteren graag naar uw verhaal en uw wensen

    Productpresentaties - Merkpresentaties - VVV Ameland | Wijbenga Productpresentaties
  • Daadkrachtige merk- en productpresentaties

    Productpresentaties - Merkpresentaties - Foodlink | Wijbenga Productpresentaties

Wij bedenken en realiseren merk en
productpresentaties met impact!

U weet als geen ander dat merk- en productpresentaties essentiële onderdelen zijn binnen de communicatiemix van een winkel, kantoor, organisatie of bedrijf. In uw ontvangstruimte, showroom of stand komt de doelgroep uw merkbelofte echt tegen. Alles moet op dat moment dan ook kloppen: u krijgt vaak maar één kans om uw merk of product goed te lanceren. Met een professionele merk- en/of productpresentatie van Wijbenga Productpresentaties geeft u uw merk of label de juiste lading. Professioneel, consistent maar zeer zeker óók creatief. Uw merk en product staan gegarandeerd in de spotlights.

Een goede merk- en productpresentatie begint met luisteren

Met onze jarenlange ervaring in merk- en productpresentaties weten we bij Wijbenga Productpresentaties exact wat er allemaal nodig is om uw doelen te bereiken. We starten altijd met een uitgebreide kennismaking: we luisteren graag naar uw verhaal en uw wensen. Samen tasten we vervolgens de eerste mogelijkheden af en in overleg met u bepalen we de doelen en doelgroep(en). Vervolgens gaan we met onze expertise aan de slag en zullen we u verrassen met onze voorstellen en een uitgekiende strategie. Merk- en productpresentaties van Wijbenga Productpresentaties creëren impact. Niet alleen op beurzen en evenementen, maar ook bij uw op locatie; in de winkel, kantoor, ontvangstruimte of showroom.

Doelgroepen triggeren. Dat is onze passie!

Lanceringsplan: voor een vlekkeloze merk- en produktpresentatie

Een merk- en productpresentatie houdt bij Wijbenga Productpresentaties niet op met het ontwerpen en stylen van uw merk of product. Zoals gezegd is het lanceren van een merk, label of product een spannend moment waarin alles samenkomt én moet kloppen. We denken dan ook graag met u mee over de daadwerkelijk lancering. Middels een lanceringsplan kunnen wij u adviseren en desgewenst de gehele uitvoering regisseren bij u in de winkel, kantoor of showroom of beurs. Zo bent u ervan verzekert dat uw merk- en productpresentatie vlekkeloos gaat verlopen. Uniek in de markt!

Betrokken, creatief en full-service, dat is Wijbenga Productpresentaties!

U ziet het: Wijbenga Productpresentaties is de partner waar u uitstekend terecht kunt om uw merk en product te laten lanceren en te promoten. Betrokken, creatief en full-service helpen wij u om uw doelen te bereiken: meer naamsbekendheid, een nieuwe dienst of product promoten of wellicht een geheel nieuwe huisstijl of productlijn introduceren. Heel veel is mogelijk bij Wijbenga Productpresentaties. Al ruim 90 jaar lang maken wij voor tevreden opdrachtgevers daadkrachtige merk- en productpresentaties voor o.a. showrooms, winkels, evenementen en beurzen. Binnenkort ook voor uw bedrijf of organisatie? Neem nu gerust contact met ons op.