Showroom

  • aandacht van uw doelgroep trekken en behouden

    Productpresentaties - Merkpresentaties Glen Dimplex 2 | Wijbenga Productpresentaties
  • wij geven uw interieur de juiste look & feel

    Productpresentaties - Merkpresentaties - Glen Dimplex | Wijbenga Productpresentaties

Showroom – standbouw, interieurbouw
én design van wereldklasse!

Wijbenga Productpresentaties is al ruim 90 jaar actief op het terrein van standbouw, interieurbouw en design. In Nederland én ver daarbuiten hebben wij voor een groot aantal tevreden opdrachtgevers spraakmakende productpresentaties en merkpresentaties mogen creëren. De aandacht van uw doelgroep trekken en behouden. Zodat u zo optimaal mogelijk uw producten, diensten en merk kunt presenteren. Op beurzen, evenementen, maar ook steeds vaker op kantoor, in de winkel of in een showroom. Een professionele, eenduidige uitstraling geven uw product, merk en imago net dat extra beetje cachet. Standbouw, interieurbouw én design van wereldklasse loont!

Drukke stand = fundament voor new business

Een stand op een beurs of evenement die drukbezocht wordt door uw doelgroep. Nieuwe contacten leggen. Bestaand connecties versterken. Zo een stevig fundament leggend voor new business. Het is de ultieme wens van veel ondernemers. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van standbouw weten wij exact wat er gevraagd wordt om zo succesvol te zijn op een beurs, evenement of symposium. Onze zorgvuldig opgebouwde expertise delen we graag met u. Neem hieronder gerust vrijblijvend contact met ons op. We luisteren naar uw verhaal en wensen en geven graag onze mogelijkheden aan qua concept, design, productie, transport en eventuele opslag. Kies ook voor standbouw van wereldklasse!

Doelgroepen triggeren. Dat is onze passie!

Ook het adres voor professionele interieurbouw!

Naast standbouw zijn we bij Wijbenga Productpresentaties echte professionals op het gebied van interieurbouw. Met onze creativiteit én ons zakelijk inlevingsvermogen geven we uw interieur de juiste look & feel. Voordat we aan de slag gaan met de eerste concepten verrichten we eerst een analyse op basis van de huidige situatie en de gewenste nieuwe situatie. Op basis van deze uitkomsten presenteren we u een aantal visuele voorstellen. Uiteraard passend binnen de huisstijl en de (nieuwe) productlijn. Vervolgens gaan onze interieurbouwers voor u aan het werk. Conform de vooraf afgesproken planning wordt het nieuwe interieur van uw winkel, showroom of bedrijfspand geïnstalleerd. Transparant werken. Daar houden we van bij Wijbenga Productpresentaties!

Met design de juiste doelgroep triggeren

Het design van productpresentaties is niet alleen een zeer creatief proces, maar zeer zeker ook een uiterst secuur werk. Qua design moet ieder detail kloppen. Alles conform uw wensen. Wij van Wijbenga Productpresentaties weten als geen ander hoe belangrijk de ‘design-factor’ is. Een krachtig design van een stand of interieur trekt en houdt de aandacht van uw doelgroep. Met onze expertkennis op het gebied van stickiness weten wij de juiste bezoekers naar uw stand te trekken. Shoppers in de winkelstraat weten wij te prikkelen om vooral maar bij uw winkel naar binnen te gaan. De juiste doelgroep triggeren. Het is onze passie!

Klaar voor meer actie? Neem contact met ons op!

Het is duidelijk: met professionele standbouw, interieurbouw en design kunt u echt het verschil maken tijdens een beurs, evenement of in de drukke winkelstraat. Met ruim 90 jaar ervaring zorgen wij van Wijbenga Productpresentaties voor meer traffic naar stand of winkel. Klaar voor meer actie? Neem nu gerust contact met ons op.