Eventsupport

  • verras uw klanten met een Stand Alone van Wijbenga

  • wij gaan graag met u in gesprek

    Stand alone - 90 jaar ervaring standbouw - Faber | Wijbenga Productpresentaties
  • Neem uw mobiele productpresentatie mee waar u maar wilt

Nieuw: Stand Alone® – dé productpresentatie
die 100% aandacht genereert!

De wereld van productpresentaties verandert continu. Wat altijd blijft is dat uw klanten verrast willen worden, echter niet alleen meer tijdens een evenement, vakbeurs of symposium, maar nu ook bij u op locatie. Ze genieten van de 100% persoonlijke aandacht en zijn daarvoor bereid te investeren. Ook qua tijd. Dit is exact de reden waarom Wijbenga Productpresentaties recent het label ‘Stand Alone®’ heeft gelanceerd. Een stand in uw eigen winkel, showroom, kantoor of ontvangstruimte. U creëert hiermee een unieke plek waar u nieuwe of bestaande klanten in alle rust kunt ontvangen.

Klant vraagt om betrokken en persoonlijke aanpak

Persoonlijke aandacht zien wij als de nieuwste trend. Zakelijke bijeenkomsten, beurzen en evenementen zullen in de toekomst zeker blijven bestaan. Wij zien echter dat het huidige sentiment binnen zakelijke contactmomenten en productpresentaties vraagt om een meer betrokken en persoonlijke aanpak. Aspecten die u bij Wijbenga Productpresentaties ook vanaf het eerste contact zult ervaren. Met een transparante en bevlogen instelling gaan we graag met u in gesprek. Ons doel is een stand voor uw winkel, showroom, kantoor of ontvangstruimte te realiseren die prikkelt, maar vooral zorgt voor vertrouwen, goede contacten en daaruit voortvloeiend: meer omzet.

Succesvolle productpresentatie: juiste momentum cruciaal

Door onze jarenlange ervaring met professionele standbouw is er zeer veel mogelijk bij Wijbenga Productpresentaties. U kunt er zelfs voor kiezen om een Stand Alone® presentatie zeer flexibel en mobiel te laten ontwerpen. Zo kunt u uw eigen mobiele productpresentatie meenemen waar u maar wilt: van uw winkel, kantoor, showroom tot externe beurzen en evenementen. Maar bovenal creëert u een opvallende plek binnen uw bedrijf. U kunt zo in de juiste setting én op het juiste moment uw (nieuwe) producten en diensten presenteren of uw merk lanceren. Zonder enige afleiding. En u weet ook: aandacht is alles!

Uw voordelen

Flexibele
productpresentatie
in uw bedrijf.

Geen afleiding,
volop focus op product,
dienst en klant.

Meer aandacht =
meer omzet. Zo werkt
het.

Doelgroepen triggeren. Dat is onze passie!

Meer aandacht? Meer omzet? Neem contact met ons op.

U ziet het: Wijbenga Productpresentaties is de partner die u helpt om op een vernieuwende manier uw producten en diensten te presenteren. Betrokken, creatief en full-service zetten wij ons maximaal in om uw doelen te bereiken: meer autoriteit, goede contacten onderhouden / uitbreiden en daaruit voortvloeiend: meer omzet behalen. Heel veel is mogelijk bij Wijbenga Productpresentaties. Al ruim 90 jaar lang maken wij voor tevreden opdrachtgevers daadkrachtige merk- en productpresentaties in o.a. winkels, showrooms, kantoor en voor beurzen en evenementen. Binnenkort ook voor uw bedrijf of organisatie? Neem nu gerust contact met ons op.